В Авангардівській ОТГ визначать кращого автора різдвяного балкону

На Одещині жителі багатоповерхівок Авангардівської селищної громади  беруть участь у конкурсі на кращий балкон.

Про це повідомила селищна  рада на своїх інформаційних ресурсах.

АвангардТам розповіли, що з 15 грудня стартував зимовий щорічний конкурс на краще оформлення фасаду житлових будинків та прилеглої території, балконів та вікон квартир житлових будинків новорічними композиціями.

У конкурсі мають право брати участь жителі смт Авангард, смт Хлібодарське, с. Прилиманське, с. Нова Долина, селище Радісне, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельні кооперативи.

Конкурс на краще оформлення будинків та прибудинкової території новорічними композиціями проводиться з 15 грудня по 5 січня.

Переможці будуть нагороджені почесними дипломами та цінними подарунками.

Змагання проводиться у двох номінаціях: краще оформлення мешканцями фасаду житлових будинків та прилеглої території новорічними композиціями та краще оформлення мешканцями балконів та вікон квартир житлових будинків новорічними композиціями.

Варто зазначити, що на території Авангардівської ОТГ активними темпами ведеться житлове будівництво, тож позмагатись на краще оформлення балкону зможуть тисячі власників житла. За офіційними даними на 1.01.2021 рік, на території громади проживає 19,5 тисяч людей.

Авангард

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *