Автотрасу Миколаїв-Одеса планують розширити до чотирьох смуг

У грудні голова Миколаївської облдержадміністрації Віталій Кім звітував за рік своєї роботи на посаді, а також розповів про проєкти, які планують розпочати у 2022 році. Про це повідомляється у відеотрансляції пресслужби Миколаївської ОДА.

Одним із важливих проєктів, який планується реалізувати наступного року, стане розробка 4-смугової траси у напрямку Одеси.

“Чотирисмугова дорога на Одесу. Я про неї завжди мріяв. Це дуже складне завдання і завдяки нашому народному депутату Ігорю Негулевському воно зрушило з мертвої точки. Наразі воно поділене на п’ять проєктних ділянок, та оголошено тендери на проєктування”, – повідомив Віталій Кім, голова Миколаївської ОДА.

Крім цього, щодо розширення траси вже було проведено роботу з держгеокадастром, а також отримано усне ухвалення цього проєкту від президента України Володимира Зеленського.

Нагадаємо, раніше керівництво Одеської, Миколаївської і Херсонської областей звернулися до президента України про включення в програму “Великого будівництва” автодороги М-14, яка проходить від Одеси через Миколаїв і Херсон до Мелітополя і Новоазовська.

миколаїв

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *