Затишанська громада капітально відремонтувала амбулаторію в с. Перехрестове

“Цей день ми наближали як могли…” Ось так, з ноткою гумору, висловив своє захоплення капітальним ремонтом Перехрестівської амбулаторії її завідувач Володимир Петрович Возіян. Адже, працюючи в цьому медичному закладі не один десяток літ, таких комфортних умов не мали ні медпрацівники, ні пацієнти.

ЗатишшяЗа весь час існування амбулаторії було зроблено тільки кілька поточних ремонтів для підтримки чистоти і порядку, повідомили ва Затишанській селищній раді.

У 2021 році за рахунок коштів Затишанської громади виконали капітальний ремонт половини приміщення Перехрестівської амбулаторії: замінили електромережу, систему опалення, водозабезпечення та каналізації.

Затишшя Також провели сучасний внутрішній ремонт, закупили меблі, побутову техніку та найнеобхідніше медичне обладнання для первинної діагностики захворювань – електрокардіограф, аналізатор сечі, холестенометр та інше. Словом, нині в амбулаторії створені всі умови для якісної роботи медиків та комфорту людей, які звертаються по допомогу чи консультацію.

Минулого тижня Затишанський селищний голова Геннадій Топольницький та головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Тетяна Лисакова провели огляд приміщення Перехрестівської амбулаторії після капітального ремонту та введення в експлуатацію.

Загалом, роботи виконано якісно: у медзакладі комфортно і затишно, а кілька недопрацювань, що допустила підрядна організація, мають виправити.

ЗатишшяЗатишшя

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *