Безкоштовна стоматологія і апаратна терапія: як Таїровська громада вдосконалює медичні послуги? ВІДЕО

У масиві Райдужний, що на території Таїровської громади під Одесою, відкрили новий філіал Таїровського консультаційно-діагностичного центру.
Таїровська громадаНа першому поверсі житлового будинку №23 за кошти Таїровської ради була викуплена трикімнатна квартира: тут відкриють філію Таїровського КДЦ.
Сюди веде окремий вхід, зручні сходи, а з іншого боку через пандус зможуть дістатись люди з інвалідністю. А поки медики готуються до офіційного відкриття, сюди завезли меблі і новітнє стоматологічне устаткування. Тут лікуватимуть хворим зуби, — як дорослим, так і малим пацієнтам. Безкоштовно, в рамках програми медтчних гарантій, згідно з стандартами НСЗУ.
Поряд — кабінет УЗД діагностики, вже другий у Таїровській клініці.
Стоматологічну допомогу надавамуть дорослим та дітям за програмою медичних гарантій, НСЗУ безкоштовно — за направленням від сімейного лікаря. Усі інші громадяни отримають послуги платно. При вході буде стояти термінал, через який можна здійснити оплату.
Ще одна філія Таїровського КДЦ відкрито у в будинку №11 в масиві Райдужний. Цокольне приміщення має площу 95 метрів, викуплене місцевою владою для розширення своєї медустанови.
Тож Таїровська громада росте і розширює свої можливості у медичній сфері, аби ще краще і ефективніше надавати медичні послуги своїм громадянам.
ВІДЕО – Південь Медіа Мережа:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *