Жахіття: дві малі дівчинки та їхній батько загинули на трасі під Миколаєвом. ВІДЕО

Трагедія сталася за кілька кілометрів від Миколаєва. Ще троє малюків з цієї сім’ї та їхня мати – у лікарні. ДТП сталася вночі на дорозі Херсон – Миколаїв. В “Жигулі” з багатодітною родиною  врізався інший легковик.

Рузанна Маультеле в одну мить втратила дітей та чоловіка. Крім того, жінка вагітна, повідомляє ТСН.

Обидва легковики їхали у напрямку Миколаєва. Chevrolet наздогнав ВАЗ. Удар був такої сили, що “Жигулі” викинуло на узбіччя. Машина  полетіла у кювет, перекинулася, її зім’яло мов бляшанку. Водій  та дві його доньки загинули на місці. Їм було 3 і 5 рочків.  Дружина ще з трьома дітьми вижила. Вони з травмами різної тяжкості, але загрози для життя немає.

Дітям 7, 6 та 1 рік. Мати  розповідає – вони самі з Маріуполя. Їхали на 40 днів поховання її батька до Одеси. Чоловік, переконує, вів машину спокійно, нікуди не поспішав. Жінка саме годувала найменшого сина.  Аж раптом – з боку водія стався удар.

Мати сама витягала з понівеченої автівки дочок. Двох старших дістала, чоловік, та дві молодші, які сиділи за ним,  загинули на місці.

Їхні тіла з металу вирізали рятувальники. У Chevrolet був лише водій. Рузанна каже  – бачила його:

“Він підійшов весь у крові. Коли зібралися люди, він почав говорити, що ми стояли без світла. Без нічого. Але ми не стояли, ми їхали потихеньку. Мій чоловік не був п’яним”, – розповідає вона.

Водію  37. Чому він врізався  у ВАЗ –  поліції поки що не пояснив.

“Керманич Chevrolet наразі відмовився від надання свідчень, також відмовився від проведення медичного огляду. Будуть проведені процесуальні дії щодо відібрання зразків”, – зазначили правоохоронці.

Чоловіка затримали. Відкрили кримінальне провадження.  Утім, хто винний в аварії –  в поліції поки не називають. Відповідь, яким чином сталося зіткнення – або Chevrolet не помітив ВАЗ і влетів в нього, або ВАЗ міняв смугу і виїхав під попутника, чи взагалі стояв –  має дати експертиза.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *