Добро і моральні цінності: про що говорили на третьому Молитовному Сніданку в Одесі?

6 листопада 2021 року в Одесі відбувся III Молитовний Сніданок Одещини за участю виконавчої влади Одеської області і міста Одеси, депутатів Верховної Ради України, представників політичних партій, бізнесу, духовенства регіону.

молитовний сніданокВже більш як 50 років Молитовні сніданки є доброю традицією у більшості демократичних країн світу. Захід став прекрасною можливістю засвідчити любов до свого краю, прихильність високим моральним, традиційним цінностям, можливість визначення правильних орієнтирів для економічного, культурного, духовного розвитку Одещини.

молитовний сніданокСеред присутніх був мер міста Одеси, Геннадій Труханов, який підкреслив важливість цього заходу для області. “Такий сніданок – це прекрасний знак для мене, що ми не самотні, що нас багато, що ми розуміємо один одного і розділяємо одні цінності, і найголовніше, що з нами Бог. Миру Одесі, Україні і усім нам”, – підкреслив мер міста.

молитовний сніданок“Дуже важливо, що різні політичні сили, опоненти в політиці, різні фракції, різні конфесії українського християнства можуть, об’єднавшись на сніданку, узяти перемир’я на усі політичні баталії і помолитися Богові про розвиток держави, припинення пандемії, про світ в Україні. І це дуже потужно”, – сказав голова оргкомітету “За духовність, моральність і здоров’я України” Павло Унгурян.

Окрім цього, в молитовному сніданку взяли участь народна артистка України і депутат Верховною Ради України – Оксана Білозір.

Також до присутніх звернулися лідери політичних партій. Микола Скорик, лідер політичної партії ОПЗЖ, зазначивши: “Молитовний сніданок – це дуже потрібний і корисний захід для нашої країни, дуже радий, що мене запросили”.

молитовний сніданокОлексій Гончаренко, депутат Верховної Ради України, сказав, що є речі, які об’єднують усіх нас, – моральні і духовні цінності, які особливо актуальні для нашої країни.

Програма сніданку, в якій взяли участь ансамбль “Ренесанс“, скрипаль Максим Крисаль, порадували гостей співом і чудовим музичним виконанням. Також захід молитовний сніданокмав і соціальне завдання, ініціювавши благодійну акцію на підтримку лікування Катерини Семибратської з міста Вилкове, у якої виявлено діагноз “спинно-м’язова атрофія”. Кожен бажаючий мав змогу за QR- кодом на інформаційному банері підтримати будь-якою сумою хвору в лікуванні.

Третій Молитовний Сніданок Одеської області пройшов за ініціативою міжфракційного депутатського об’єднання “За духовність, моральність і здоров’я України” за підтримки Центрального оргкомітету Національного Молитовного Сніданку України, Одеської обласної ради і Консервативного руху Одещини.

Авторка – Ганна Старжевська

One thought on “Добро і моральні цінності: про що говорили на третьому Молитовному Сніданку в Одесі?

  1. Добро и моральные ценности и обсуждают их эти персонажи? Да ещё и молятся. Цинизм высшей пробы.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *