Фермери з Бессарабії випускають пастилу та родзинки

Приватне виробничо-комерційне підприємство «Він’с», розташоване на березі Будацького лиману Одеської області розпочало випуск пастили та родзинок.

Про це директорка підприємства Тетяна Шмаглюченко повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.

Підприємство виграло грант Українського проєкту бізнесрозвитку плодоовочівництва (UHBDP) на придбання інфрачервона сушарки і все обладнання, необхідне для виготовлення родзинок та виноградної пастили і запустило виробництво.

«Першу партію виноградної пастили ми ставили сушитися без ілюзій на шедевр, але отримали дещо дуже незвичне, ароматне та солодке. Я зазвичай Юпітер їм без шкірки, для мене вона щільна, хоч в ній і знаходиться більшість вітамінів, антиоксидантів та антоціанів. А тут вдалося її зберігти і це навіть збагатило смак. Бінго!», – написала Тетяна Шмаглюченко.

Вона додала, що пастилу зробили сухішою, та змінили пакування, тому зараз це зручно взяти до школи, на прогулянку, або доповнити смак улюбленої кави не маленькою солодкою цукеркою, а корисним смаколиком з винограду.

Фермерка пропонує чорні родзинки за 130 грн/500г, виноградну пастилу 100 грн/200 г. А також свіжий мікс сортів винограду – 300 грн за 4,5 кг.

Компанія «Він’с» працює у м. Білгород-Дністровський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *