Актив Раухівської ОТГ привітав 100-річну жительку Заводівки

На Одещині актив Раухівської ОТГ Березівського району привітав зі 100-літтям мешканку села Заводівка Анну Галамат.

Про це в соцмережі розповів журналіст з м. Березівка В’ячеслав Вірич.

«4 листопада славний сторічний ювілей відзначила мешканка села Заводівка Анна Антонівна Галамат. Привітати ювілярку приїхали голова Раухівської селищної ОТГ Юрій Якименко, начальник ЦНАПу цієї громади Володимир Арапатій і староста сіл Заводівка, Зброжківка, Чижево, Виноград Наталія Рахнянська. Ювілярка живе з донькою Надією та зятем Дмитром. Має 4 внуків та 3 правнуків. Вона працювала в місцевому колгоспі на виноградниках, техпрацівницею. Чоловік Федір помер 15 років тому, працював охоронником та кочегаром. Анна Антонівна трохи недочуває, але допомагає рідним по господарству, не дивлячись на свій поважний вік», – розповів В. Вірич.

Зазначимо, що столітня ювілярка зустріла гостей на подвір’ї свого обійстя.

Раніше повідомлялося, що мер м. Березівка Валерій Григораш привітав батьків з народженням нових жителів громади біля пологового будинку.

Нагадаємо, що до складу Березівського району входять 16 громад – Березівська міська, Іванівська, Миколаївська, Раухівська, Ширяївська селищні, Андрієво-Іванівська, Великобуялицька, Знам’янська, Коноплянська, Курісовська, Новокальчевська, Петровірівська, Розквітівська, Старомаяківська, Стрюківська, Чогодарівська сільські ОТГ.

На Одещині актив ОТГ привітав зі 100-літтям мешканку села Заводівка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *