Головою Білгород-Дністровської РДА призначений Василь Самокиш

На представлення нового очільника РДА прибув голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький. Він зауважив, що це довгоочікувана подія для Білгород-Дністровського району, адже протягом певного часу райдержадміністрація діяла без керівника. Від нового очільника РДА обласне керівництво чекає чітких та дієвих кроків, швидкого реагування на стан справ у районі, особливо в умовах пандемії на ковід, ефективного використання коштів та наповнення місцевого бюджету.
Голова Одеської облдержадміністрації також озвучив головні аспекти реформ, які нині активно проводяться в державі. Зокрема, реалізація програми Президента України Володимира Зеленського “Велике Будівництво”, “Велика Реставрація”, які кардинально відновлюють і розбудовують інфраструктуру Одеської області. Один з проєктів “Великого Будівництва” – це стадіон в Білгород-Дністровському. Але, за словами голови Одеської ОДА, значно більшого відображення змін чекають в Білгород-Дністровському районі.
«Важливим для району є завершення тих реформ в дію, на які всі очікують після процесу децентралізації. Щодо економічної ситуації, то необхідно спрямувати зусилля на мобілізацію внутрішніх резервів і можливостей району. Необхідно дбати і про соціальний захист тих, хто цього потребує. Потужний аграрний потенціал району варто значно краще використовувати. Тим паче, що зараз Урядом прийнято національну програму відновлення зрошувальних систем. Переконаний, що новопризначений керівник райдержадміністрації впорається із поставленим завданням – і зробить всі необхідні стратегічні кроки в напрямку подальшого потужного розвитку Білгород-Дністровського району», – зазначив голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.
Новий посадовець вже має досвід роботи в органах державної влади, ажєе з 2018-го очолював Біляївську райдержадміністрацію.
Своєю чергою, Василь Самокиш зауважив, що на цій посаді має намір працювати на благо громад.
«Вступаючи на цю посаду, я чітко усвідомлюю рівень відповідальності, яку вона вимагає. Я розумію, що це не титул, а величезна відповідальність, це обов’язок перед людьми нашого краю. Я не хочу обіцяти і давати голослівні клятви, бо за кожне слово і обіцянку потрібно відповідати. Гарантую вам єдине – порядність, чесність і відкритість», – зазначив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *