Благодійники влаштували свято для дітей Степанівської громади. ВІДЕО

Канікули – кращий час для корисного відпочинку. Так вирішила Степанівська сільська громада, що у Роздільнянському районі Одещини, яка привезла дітей з багатодітних родин до Одеси. У місті школярі відвідали Музей цікавої науки і потрапили до справжнього ресторану, за участі благодійної організації “Світло допомоги”.

Музей цікавих наук – улюблене місце дітей та підлітнків, адже тут шкільні уроки відкриваються з іншого боку. Багато хто потрапив сюди уперше. Діти ростуть у багатодітних родинах, які не в змозі повести їх на екскурсію, в театр чи подарувати сучасні розваги. Тож до організації дитячого дозвілля взялися благодійники з Одеси.

Насичений день маленьких гостей з сіл Степанівка та Новокрасне стало справжнім святом та пройшло на вищому рівні. До організації дитячої екскурсії долучився благодійний фонд «Світло допомоги». Його засновниця Вікторія Христюк не тільки зустріла дітей з Роздільнянщини, а й запросила їх на смачний обід до справжнього ресторану.

За допомогу в харчуванні дітей з числа пільгових категорій під час здійснення культурних заходів пані Вікторія отримала відзнаку Степанівської громади.

Благодійна організація “Світло допомоги” – відносно нова, та пані Вікторія давно допомагає людям у біді, і запрошує доброчинців долучитись до спільних добрих справ.

Детальніше – у ВІДЕО від СИЛИ ГРОМАД:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *