В Кілії підліток на мопеді збив на “зебрі” 7-річну школярку, дитина в комі

Неповнолітній хлопець на мопеді увечері, 7 вересня, збив 7-річну школярку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу у центрі Килії на вулиці Миру. Постраждала впала в кому, її стан критичний, – повідомило видання “Бесарабія INFORM”.

Очевидці події розповіли, що дівчинка поверталася додому без батьків. Дитина спокійно переходила дорогу, коли мопед, під керуванням 15-річного місцевого жителя, наїхав на неї на великій швидкості. В результаті школярка впала і сильно ударилася головою. Дівчинка довго кричала, а потім втратила свідомість. Встановити її особу вдалося лише за щоденником. Постраждалу госпіталізували до обласної лікарні. Медики оцінюють її стан як критичний: мозок дитини уражений. Крім того, у дівчинки зламана нога і діагностовані інші травми.

За непідтвердженою інформацією, постраждалу виховує мама одна. Батько відбуває покарання в місцях позбавлення волі.

Варто відзначити, уздовж центральної частини вулиці Миру установлені дорожні знаки, що забороняють рух двоколісних транспортних засобів.

Також хлопець не досягши 16 років, не мав права керувати мопедом. Після наїзду на дитину він не намагався сховатися. Відомо, що його мати є співробітницею Кілійського відділку поліції, тому для об’єктивного розслідування ДТП до міста направили правоохоронців з обласного управління.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *