Кінець сезону: в курортній Затоці горіла база відпочинку “Фелічіта”

З італійської слово “фелічіта” перекладається як “щасливе життя”. Зовсім не таке “щасливе” життя – з пожежею і великими збитками – уявляли собі власники турбази “Фелічіта”, обравши їй таку назву.

вогоньЯк повідомили у Державній службі надзвичайних ситуацій в Одеській області, саме на цій базі, розташованій у селищі Затока, і сталося загоряння зранку 8 вересня. Повідомлення про пожежу рятувальники отримали о 6: 20. Оперативно прибувши на місце події, пожежники змогли встановити, що мінімум чотири будинки вже палають, а полум’я за перекинутись на інші будівлі та майну, що знаходиться на території.

Локалізувати пожежу вийшло через півгодини. Ще трохи більше години рятувальникам знадобилося, щоб повністю загасити усі вогнища загоряння. В цілому вогонь пошкодив територію площею 120 квадратних метрів.

Як відзначають у відомстві, ні постраждалих, ні загиблих на базі “Фелічіта” не зафіксовано. Все тому, що сезон відпочинку практично завершено, а на території бази мешкають переважно співробітники, які готують заклад до закриття сезону. 25 людей, які мешкали у будиночках, змогли самостійно евакуюватися ще до прибуття пожежників.

Причини займання ще встановлюють.

Нагадаємо, курортне селище Затока входить до складу новосвореної Кароліно-Бугазької громади, яка налічує близько 5 тисяч мешканців. Нещодавно ЦВК визнала результати останніх місцевих виборів недійсними і призначила перевибори.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *