Арцизька громада презентувала три інвестиційні проєкти

Для Арцизької міської громади серпень виявився напруженим: відзначили дні сіл Главані, Нова Іванівка, Прямобалка та Делень, святкували 205 років міста Арциз, 30-ту річницю Незалежності та провели перший Бессарабський інвестиційний форум.

«Реалії сьогодення – це багато соціально-економічних проблем. Для нас гострою проблемою є зайнятість населення та створення робочих місць. Цим заходом ми хотіли показати інвестиційну привабливість півдня Одещини, залучити інвесторів для подальшого поліпшення рівня життя Бессарабії, а також привернути увагу представників влади різних рівнів до проблем наших громад. Участь у форумі взяли віце-консул Туреччини та торговельний аташе Болгарії, депутати, представники міністерств України та обласних галузевих управлінь, великий бізнес, громадські організації, фонди іноземних інвестицій», – зазначив Арцизький міський голова Серій Парпуланський.

Зокрема, Арцизька громада презентувала три інвестиційні проєкти: встановлення сонячних панелей для комунального підприємства «Водоканал», спорудження тепличного комплексу та швейної майстерні.

«Вважаю, що перший крок до розкриття економічного потенціалу та благополуччя Арцизної громади ми успішно зробили», – додав С. Парпуланський.

Нагадаємо, що до складу цієї громади входять місто Арциз, села Виноградівка, Главані, Делень, Задунаївка, Кам’янське, Надеждівка, Нова Іванівка, Новоселівка, Новохолмське, Плоцьк, Прямобалка, Холмське. Громада об’єднала 31 тисячу населення.

Арциз

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *