В Одесі відкрили новий Палац дитячої творчості. ВІДЕО

1 вересня у Київському районі Одеси відбулося урочисте відкриття Палацу дитячої та юнацької творчості «Біла акація».

«Це ще один подарунок Одесі до Дня народження. За всі роки незалежності України побудовано перший Палац дитячої та юнацької творчості. Гарний, сучасний, обладнаний сучасними меблями і апаратурою. Для мене це знакова подія. Це велика подія для нашої держави. Це демонстрація нашого ставлення до дітей, нашого майбутнього!» – зазначив Геннадій Труханов на відкритті Палацу творчості.

У новому Палаці дитячої та юнацької творчості облаштовані сцена і зал для глядачів на 230 місць, обладнані навчальні кабінети з різних напрямків позашкільної освіти: 5 хореографічних залів, кабінети для занять вокальним, театральним мистецтвом і творчістю, моделюванням одягу і декоративно-ужитковим мистецтвом, обладнані студія звукозапису, науково-технічний і комп’ютерний класи.

Під час будівництва Палацу були максимально враховані потреби людей з інвалідністю та маломобільних груп, приміщення обладнане двома ліфтами.

Установа працюватиме 7 днів на тиждень, з 9:00 до 21:00. Позашкільною освітою планується охопити близько 2,5 тисячі дітей від 3 до 22 років.

Набір у гуртки проводиться до 15 вересня.

Джерело – Одеська міська рада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *