Фальшива вакцинація: в Одесі перевірять, чи торгують в лікарнях сертифікатами на COVID?

30 серпня одеські ЗМІ повідомили, що в місті почали “продавати” сертифікати про щеплення від COVID-19. У місцевому департаменті охорони здоров’я пообіцяли перевірити цю інформацію та публічно розповісти про результати.

Повідомлення про нібито продаж “ковідних” сертифікатів першим оприлюднило видання 8news. З посиланням на анонімне джерело журналісти повідомили, що вартість підробленого сертифікату в Одесі коливається від 500 гривень до 200 доларів. За ці гроші “покупця”, який не хоче вакцинуватися, начебто вносять до реєстру, що згодом дозволяє згенерувати внутрішній та міжнародний сертифікати в додатку “Дія”.

ЗМІ повідомили про продаж COVID-сертифікатів в Одесі. Департамент охорони здоров’я почав перевірку

На цю публікацію відреагував очільник міського департаменту охорони здоров’я Левон Нікогосян. На своїй сторінці в Facebook він пообіцяв перевірити повідомлення ЗМІ та публічно розповісти про порушників, якщо такі будуть.

“Не хочу навіть думати про те, чим може керуватися людина, яка займається подібним “бізнесом”. Це тотальна безвідповідальність та повна моральна яма”, – написав Нікогосян.

Він також звернувся до містян, яка планували придбати подібний “документ”, та наголосив, що сама вакцинація безкоштовна, а в Україні на вибір наявні чотири препарати.

One thought on “Фальшива вакцинація: в Одесі перевірять, чи торгують в лікарнях сертифікатами на COVID?

  1. А как быть с правами человека ? Я тоже не доверяю современным прививкам, почему нас загоняют как стадо, под угрозой увольнения?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *