У Новій Одесі сусідка винесла з палаючого будинку трьох дівчаток. ВІДЕО

У Новій Одесі Миколаївської області місцева мешканка Людмила Симоненко врятувала трьох дітей, які опинилися самі у палаючому будинку.
Миколаїв18 серпня в 11: 14 по спецлінії 101 надійшла інформація про те, що на вулиці Миколи Хвильового в Новій Одесі горить кімната в одноповерховому житловому будинку на шість сімей. У повідомленні йшлося про те, що батьків будинку немає, а у будинку можуть знаходитися діти.
Поки прибули пожежники, з’ясувалося, що дівчаток-близнюків 2016 року народження і їх сестричку 2018 року народження винесла з приміщення сусідка – Людмила Симоненко.
Згодом жінка розповіла, що вдома поралася по господарству і раптом відчула запах диму.
МиколаївВибігла на вулицю. Бачу, дим валить з вікон квартири, а я знаю, що там троє дітей. Навіть не розумію, як змогла вибити двері до кімнати, там навіть ручки не було. Смикала, нігтями дверей рвала, так вони і відкрились. Щільний дим повалив, аж в очах потемніло. Зайшла, бачу, на підлозі біля дверей обличчям вниз лежить сама меленький дитина. Я до нього – схопила і винесла назовні. Потім розшукала другу дівчинку, також винесла її, а далі – нічого не видно із-за диму. Вибігла на вулицю, набрала в легені повітря і зайшла в приміщення утретє, знайшла останню, винесла і її. Потім витерла діткам лице, почистила носики і роти – вони були в сажі. Слава богу – усі три сестрички живі! Медики прибули на місце, надали невідкладну допомогу і госпіталізували дітей в лікарню Миколаєва”, – розповіла Людмила Симоненко.
Зараз стан двох дівчаток стабільний, а однієї – важкий.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *