У Балтській громаді пройшов фестиваль шоколаду

Протягом липня для членів Балтської організації людей з інвалідністю влаштували два великі заходи. Про це повідомлила Балтська міськрада на своєму сайті. 

Зазначається, що понад 30 осіб цієї організації взяли участь у V Міжнародному фестивалі творчості людей з інвалідністю «Надія є», який проходив в Одесі. У рамках фестивалю відбулася виставка творчих робіт людей з інвалідністю. На виставці, зокрема, були представлені унікальні вишивки майстрів з Кодими і Балти, роботи підопічних Благодійного фонду «Майбутнє» Катерини Вістовської, Яни Пелих та інших.

А на березі річки Кодима  громадською організацією та волонтерами Міжнародної місії “Аймосі” вперше, з нагоди Всесвітнього Дня шоколаду, був організований теплий, яскравий, завзятий і радісний фестиваль «Шоколадка» .

Головною метою заходу було: сприяти формуванню позитивного ставлення до життя і  збереження психологічного та фізичного здоров’я у всіх учасників.

Кожен з учасників фестивалю знайшов собі розвагу, хтось брав участь в різноманітних рухливих, креативних конкурсах, а хтось стрибав на батутах, на надувній гірці. Любителі активного відпочинку танцювали біля сцени тощо.

Волонтери пригостили всіх солодкою ватою, поп-корном, шоколадним шашликом, шоколадним тортом, «нутеллою» та пили гарячий шоколад.

Нагадаємо, що до складу Балтської громади входять місто Балта та села Бендзари, Андріяшівка, Борсуки, Білине, Акулинівка, Відрада, Петрівка, Харитинівка, Гольма, Кармалюківка, Євтодія, Зелений Гай, Козацьке, Коритне, Лісничівка, Мирони, Обжиле, Березівка, Оленівка, Мошняги, Семено-Карпівка, Пасат, Пасицели, Перейма, Перельоти, Немирівське, Плоске, Саражинка, Сінне, Ухожани, Волова, Крижовлин, Чернече. Тут мешкає понад 32 тисячі людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *