Думали, що трупи, а вони п’яні: авто під Татарбунарами влетіло в кювет. ВІДЕО

Перевернута автівка, вибите скло, розкидані речі: таку страхітливу картину могли спостерігати 17 серпня очевидці на трасі Одеса-Рені. У аварії, що трапилась поблизу села Спаське Татарбунарської громади, втрапив легковик з трьома людьми всередині. На щастя усі вціліли, хоч і поранилися. Як виявилось, і водій, і дві його пасажирки були сильно напідпитку.

Відео з місця пригоди опублікуване на сторінці “Измаил, как он есть” у Фейсбуці.

Як повідомив СИЛІ ГРОМАД очільник місцевого відділення поліції Олександр Бодюл, транспортна пригода сталася на 145 км +200 м траси Одеса-Рені, поблизу села Спаське. Водій рухався на відпочинок до села Приморське Вилківської громади. Вірогідно, на заокругленні головної дороги, яка повертає вліво, водій вчасно не відреагував і поїхав прямо, злетівши у лісопосадку.

При падінні авто кілька разів перевернулось, від численних ударів з вікон повилітало скло, а двері заклинило. Водій та одна пасажирка, хоч і постраждали, змогли вибратись самостійно, а от щоб дістати третю потрепілу, довелося залучати гідравлічні інструменти.

На місце аварії оперативно прибули співробітники екстреної медицини, рятувальники та поліція. На щастя, постраждалі відбулися легкими травмами, обійшлося навіть без переламів, тож до лікарень не звертались. Проте, усі троє виявились у стані сильного алкогольного сп’яніння.

“Порушено справу за статтями 124 та 130, за керування авто у нетверезому стані. Автомобіль вилучено на штрафмайданчик, відновленню він не підлягає. Це ще пощастило, що нетверезий водій не виїхав на зустрічну смугу, і не збив інших учасників дорожнього руху”, – повідомив Олександр Бодюл, керівник відділу поліції № 2 у Білгород-Дністровському районі.

Як зауважив Олександр Бодюл  нетверезий водій автомобіля небезпечний на дорозі не лише для себе, а й для інших учасників дорожнього руху. Тому звертається до тих, хто сам не водить автомобіль, з проханням боротися з пияцтвом за кермом, не допускати, щоб у їх присутності, з їх мовчазної згоди будь-хто з рідних і знайомих сідав за кермо напідпитку.

Винні ж у вказаній ДТП отримають адміністративне покарання, сплатять штраф 20 тисяч гривень. За повторне скоєння такого ж правопорушення у водія буде вилучене водійське посвідчення. Проте справедливіше було б, зазначають дописувачі в мережі, покарати винуватця набагато суворіше. Адже у будь-який момент він міг спричинити трагедію.

Обережно! ВІДЕО 18+

2 thoughts on “Думали, що трупи, а вони п’яні: авто під Татарбунарами влетіло в кювет. ВІДЕО

  1. Это из села Глубокого. Фермер за рулём, видимо отмечал урожайный год. Толя и Нина Пантелей, а сзади сидела Неля Исак, владелец магазина в Глубоком.
    Это уже не первый случай, и всё проходит безнаказанно благодаря Татарбунарской полиции. Был резонанс в Татарбунарах Audi a6 на бляхах попала в аварию один труп, за рулём был Виталик Сербинов родом из Глубокого. Ответственности так и не понес за смерть человека, дали кому надо на лапу. А в Спасском когда Александр Манастырлиу сбил насмерть человека года 2 назад, заплатили 100000 долларов прокурорам Одессы, отмазали. Не дня не отсидел, даже прав не лишили. Вот вам и правоохранительная система.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *