Тарутинська громада взяла у кредит автогрейдер за 3 млн гривень

Тарутинська селищна рада закупила у кредит новий потужний автогрейдер 2021 року випуску для комунального підприємства «Виробниче управління житлово-комунального господарства». Про це повідомив голова громади Савва Чернєв.
Кредит на придбання нової спецтехніки терміном на 5 років місцева влада оформила в “Укргазбанку”. Відтепер комунальне когсподарство отримає можливість проводити широкий обсяг робіт:
– здійснення поточного ремонту та утримання доріг комунального значення,
– благоустрій придорожніх смуг,
– переміщення та розподіл ґрунту і будівельних матеріалів,
– планування майданчиків, зимове очищення доріг від снігу на території усієї Тарутинської територіальної громади.
ЧерневТаким чином, пояснюють у селищній раді, придбання грейдеру дасть можливість заощадити кошти для проведення цих робіт, залучаючи сторонню техніку та оперативно вирішувати проблеми, пов’язані з проведенням профільних робіт на грунті, з облаштуванням та розчисткою доріг, особливо в зимовий період.
Місцева влада планує й надалі поповнювати КП “ВУЖКГ” новою спецтехнікою для покращення проведення робіт у житлово-комунальному господарстві Тарутинської ОТГ.
Нагадаємо, до складу Тарутинської селищної громади, яка утворена у 2020 році, увійшли 3 селища – Тарутине, Березине, Серпневе та 13 сіл. Загальна чисельність населення налічує 22,5 тисячі людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *