Ранкова трагедія: з’явилося відео смертельної аварії в Одесі. ВІДЕО

14 червня на перехресті вулиць Середньофонтанської та Пироговської сталась ДТП, в якій загинув 34-річний аодій і його 16-річний пасажир. Автомобіль “BMW” перевищивши швидкість, занесло на бетонну опору світлофора. Від удару об стовп автівку розірвало на два шматки, а уламки порозкидало по всій дорозі. Шансів вижити у людей, що перебували всередині, не лишилось. 

Відео з камер вуличного спостереження з’вилось трохи пізніше, його оприлюднила комунальна установа “Центр-077” в м. Одеса. На кадрах видно, як авто на шаленій швидкості налітає на бордюр, сковзається в калюжі води, і моментально обриває життя людей.

Шокуюча своєю руйнівністю ранкова подія, сподіваюся багатьох змусить критичніше поставитися до власного стилю їзди по місту. Трагічна подія, відображена камерами спостереження – переконливіше будь-яких слів доводить нам одну просту істину. Долю неможливо обдурити. І не варто намагатися. Всякий раз, коли черговий “хитрун” вирішує позмагатися з нею в успішності… життя неминуче підносить урок. Шкода тільки, що можливість скористатися отриманими в процесі знаннями надається далеко не всім”, – йдеться в описі відео від Центру.

УВАГА! ВІДЕО містить жорстокі реалістичні сцени.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *