Унікальний острів Зміїний показали у проєкті “Подорожуй Україною з Дмитром Комаровим”

Унікальний острів Зміїний неподалік міста Вилкове показав у популярній телепередачі «Світ навиворіт» в рамках тревел-шоу «Подорожуй Україною з Дмитром Комаровим». Журналісти потрапили на закритий військовий об’єкт і показали глядачам життя цього загадкового місця зсередини.

«Дмитро Комаров вирушив на унікальний острів, який має великий туристичний потенціал, але наразі є військовим об’єктом. Це острів Зміїний. Загублений у Чорному морі острів був доступний лише самим відважним мореплавцям. На морському дні поруч з ним досі лежить затонуле античне судно «Патрокл» з тисячами амфор на борту. Це місце – мрія багатьох мандрівників, археологів і дайверів. Тут розташований древній античний храм, на фундаменті якого зведений маяк», – йдуться в описі до сюжету.

Як додають автори телепроєкту, цей унікальний острів має великий туристичний потенціал.

Більше у ВІДЕО «Які легенди зберігають унікальний нетуристичний Змієний острів»:

А у великій програмі від Дмитра Комарова, слідами унікальних місць Причорномор’я, окрім подорожі островом Змійний, розповідається ще й про колоритне місто на воді Вилкове, яке зараз є центром туристичної громади Одещини. А також розповідають автори про першу в Україні регіональну ферму устриць на Тилігульському лимані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *