У Чорноморську затримали “смотрящего” та його спільника. ВІДЕО

Діяльність злочинної групи на чолі з так званим «смотрящим» викрили оперативники управління стратегічних розслідувань в Одеській області спільно зі слідчими обласної поліції.

Встановлено, що контролював діяльність угруповання «смотрящий» за містом Чорноморськ, який отримав свій кримінальний «статус» від одного із «ворів в законі». Він разом зі своїм спільником, який також має зв’язки з представниками регіонального криміналітету, з погрозами «вибивали» від чоловіка повернення неіснуючого боргу – 2500 доларів США.

21 травня поліцейські затримали обох «авторитетів» під час отримання коштів від потерпілого. Того ж дня, за процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури, затриманим було повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України.

“Разом зі своїм спільником, який має зв’язки зпредставниками регіонального криміналітету, з погрозами вибивали повернення неіснуючого боргу у чоловіка”,  – повідомила Наталія Калиновська, начальник сектору комунікацій Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України

Їм вже обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без жодних альтернатив. обто внесення застави, повідомили в поліції.

Затриманим загрожує позбавлення волі строком до 7 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *