Татарбунарська громада виділила кошти на ремонти сільських шкіл

12 березня депутати Татарбунарської  міської ради на восьмій позачерговій сесії розглянули три питання. Спочатку вносили зміни і доповнення в бюджет громади на поточний рік, а потім повторно розглядали і скасовували свої попередні рішення про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність за клопотанням двох мешканців села Дельжилер. 

Стосовно першого питання «Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 22.12.2020 року № 26-VІIІ «Про бюджет Татарбунарської міської ради на 2021 рік» зокрема було вирішено:

– виділити 1 160 000 гривень на капітальний ремонт покрівлі даху майнового комплексу закладу дошкільної освіти села Нерушай,

– виділити 390 000 гривень на капітальний ремонт КЗ “Струмківський НВК” ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ” в селі Струмок,

– виділити 1 000 000 гривень на капітальний ремонт Будинку культури в селі Дельжилер,

– виділити 450 000 гривень на капітальний ремонт будівлі амбулаторії в селі Дельжилер.

– виділити 1 500 000 гривень на капітальний ремонт вуличного водогону по вул.Бесарабська (колишня Колгоспна) у місті Татарбунари.

ТатарбунариЯк пояснив депутатам міський голова Андрій Глущенко, у відремонтований водопровід буде запущена дунайська вода з Кілійського магістрального водогону.

Депутати також проголосували за програму фінансової підтримки дитячого оздоровчого закладу (ДОЗ) “Зорька”, щD0 знаходиться на території рекреації Расєйка в Лиманській ОТГ  та одностайно схвалили виділення коштів на цей заклад у розмірі 300 тисяч гривень.

Щоправда, депутати висловили своє побажання цьому комунальному закладу на узбережжі Чорного моря працювати на прибуток та поповнювати бюджет Татарбунарської громади.

Авторка – Вікторія Алєксєєнко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *