Врегулювати політичну кризу: Сергій Гриневецький відвідав Чорноморськ. ВІДЕО

4 березня місто Чорноморськ з робочим візитом відвідав голова Одеської ОДА Сергій  Гриневецький у складі делегації з керівництвом Департаменту охорони здоров’я ОДА, Служби автомобільних доріг. Зустрічали гостей міський голова Василь Гуляєв та представники депутатського корпусу Чорноморської міської ради.

Відвідали 4 об’єкти: візит розпочався з КНП «Чорноморська лікарня», де розгорнута масштабна реконструкція відділення екстреної медичної допомоги». Фінансова підтримка для реалізації даного проєкту надходить і з державного бюджету, і з обласного. Також, кошти на завершення цього об’єкту передбачені в бюджеті Чорноморської міської територіальної громади.

Наступною зупинкою став будівельний майданчик Чорноморської гімназії №1, де триває реконструкція території та будівництвом навчально-виховного комплексу початкової школи та гімназії на 660 учнів.  Начальник управління капітального будівництва та керівник підрядної організації, яка виконує будівельні роботи, проінформували про особливості проєкту та хід його виконання.  Сергій Гриневецький відзначив, що в перспективі на місці старого корпусу навчального закладу було б доречно збудувати спортивний комплекс за стандартами для організації змагань з міні-футболу.

Що стосується питання протизсувних заходів прибережної зони в районі 9-го мікрорайону, оглянувши дану територію, члени делегації дійшли згоди, що першочерговим завданням має бути проведення геодезичних та геологічних досліджень.

Завершальним об’єктом став  мостовий перехід через Сухий Лиман. Начальник Служби автомобільних доріг в Одеській області Дмитро Рибалка запевнив, що цього року будівництво моста буде завершено, за гарних погодних умов. Керівник САД уточнив: єдине, що можна спрогнозувати – це точний час закінчення робіт і здачі об’єкта в експлуатацію. Але в цьому році вже по мосту почне рух транспорт і підуть пішоходи, запевнив він.

Як поділився мер Чорноморська Василь Гуляєв, єдине, що заважає сьогодні впевнено рухатись вперед – це політична криза всередині міської ради, адже депутати з різних фракцій вже друге не з’являються на скликану ним сесію. В той час як муніципалітет успішно працює і намагається впроваджувати розпочаті раніше проєкти.

“Все рухається, йде вперед, є політична криза, я думаю, ми її подолаємо і місто буде розвиватись”, – резюмував після зустрічі з губернатором Чорноморський міський голова.

ВІДЕО – сторінка Василя Гуляєва у Фейсбук:


Джерело – Чорноморська міська рада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *