У кривавій ДТП на одеській трасі загинув керівник Могилів-Подільського райвідділку

У ДТП, що сталася 5 березня на трасі Київ – Одеса поблизу контрольного пункту “Дачне”, загинув начальник відділення поліції №1 Могилів-подільського РВП старший лейтенант поліції Олександр Олександрович Парфонов. Про це повідомляє ГУ НП області.

У ДТП на Одещині загинув начальник Могилів-Подільського РВП

За версією слідства, автівка Hyundai Sonata, в якій перебував Парфонов, зіткнулася зі службовим автомобілем одеської патрульної поліції Toyota Prius. Ще двоє пасажирів Hyundai травмувалися. За словами голови ГО «Ревізія влади» Віталія Павловського, це начальники сектору реагування патрульної поліції Могилів-Подільського та Ямпільського відділень. Про це він написав на сторінці організації у Facebook.

За фактом аварії правоохоронці проводять службове розслідування. Патрульних, за участі яких сталася ДТП, відсторонили від виконання службових обов’язків, зазначили в поліції Одеської області.

Загиблий 31-річний Олександр Парфонов 9 років служив у поліції. У нього залишилося двоє дітей.

Як повідомила 6 березня Одеська обласна прокуратура, правоохоронці оголосили про підозру одеському поліцейському в скоєнні дорожньо-транспортної пригоди на трасі Київ – Одеса, внаслідок якої загинулда людина.

За версією слідства, інспектор Патрульної поліції в Одеській області, керуючи службовим автомобілем Toyota Prius, виїхав на ліву смугу проїжджої частини та створив перешкоду автівці Hyundai Sonata, яка їхала в бік Одеси. Після чого автівки зіткнулися.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 31-річний пасажир Hyundai Sonata загинув на місці. Ще двоє пасажирів автівки отримали тілесні ушкодження, ступінь тяжкості яких ще встановлюється, додали в прокуратурі.

Наразі правоохоронці вирішують питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

One thought on “У кривавій ДТП на одеській трасі загинув керівник Могилів-Подільського райвідділку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *