Екстрене гальмування: в Одесі чоловік створив аварію, ще й побив водійку трамвая

Через аварію в середмісті Одеси за участі легковика і трамваю водійка електротранспорту доставлена ​​в лікарню, а пасажири збираються писати заяви в поліцію. Але травми кермувальниці трамваю сталися не внаслідок ДТП, а від стусанів розлюченого водія.

Про це повідомила директор департаменту міського господарства Одеської міської ради Наталії Мостовських.

Наталя Мостовських розповіла, що 18 січня, водій трамвайного депо № 2, Ольга Арасланова  вела трамвай №28 встановленим маршрутом. На вулиці Старопортофранківській, біля трамвайної зупинки по вулиці Льва Толстого, водій автомобіля “Skoda” порушив правила дорожнього руху і створив аварійну ситуацію.

водійка трамваяВ результаті аварії водія трамвая потрібно було зробити екстрене гальмування, через нього пасажири у вагоні попадали. Водій трамвая вийшла з кабіни трамваю, щоб з’ясувати, що сталося, чи є там механічні пошкодження, який стан трамвайної колії і дорожнього полотна. Водій автомобіля “Skoda” вийшов зі свого автомобіля, почав кричати і ображати водія трамвая, а потім вдарив її кулаком в обличчя. Від удару водій трамвая впала на проїжджу частину, але водія “Skoda” це не зупинило і він почав бити жінку ногами. Ми дуже вдячні небайдужим пасажирам трамвая і тим водіям, які проїжджали поруч “, – розповіла очільниця департаменту.

За її словами, водії автомобілів перекрили дорогу, аби чоловік не зміг втекти з місця пригоди на своєму авті. А пасажири трамвая затримали його, викликали поліцію і передали його в руки правоохоронців.

побив водія трамваяНаталя Мостовських розповіла, що кермувальниця – 1982 року народження, вона отримала тілесні ушкодження, вона доправлена до Одеської лікарні №11. За результатами судової медичної експертизи буде встановлена важкість отриманих травм.

“Станом на сьогодні у неї пошкодження м’яких тканин, пошкоджені суглоби і струс мозку. У неї дуже пригнічений моральний стан”, – зазначила директор.

За словами Наталії Мостовських, водій “Skoda” не вважає, що вчинив невірно.

У чому він правий, ми до сих пір не можемо зрозуміти. Він правий в тому, що ображати жінку або в тому, що можна ображати водія, який виконує свою роботу?”, – зазначила директорка департаменту.

Патрульна машина доставила порушника до поліцейського відділку, де з нього взяли пояснення.

Також очільниця департаменту розповіла, що постраждала водить трамвай з 2002 року і на неї не було жодих скарг з приводу роботи.

Наталя Мостовських сказала, що пасажири, які постраждали під час екстреного гальмування, також будуть звертатися до медичних установ і в поліцію, щоб писати заяви.

ВІДЕО – Одеська міська рада:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *