Мер Чорноморська Гуляєв виявив у своєму кабінеті “жучків”

Мер міста Чорноморськ в Одеській області Василь Гуляєв заявив, що вже за два тижні після того, як він вступив на посаду, виявив в своєму кабінеті пристрій для прослуховування.

Про цей інцидент Гуляєв розповів на своїй сторінці у Facebook, згадуючи про депутатів, які цікавилися, чому на дверях кабінету голови міста встановлені електронні замки.

«Вам що, незручно” жучки “ставити, які будуть записувати щось? Двері у мера завжди повинні бути відкриті, щоб сюди заходити? Чомусь якщо я їду за кордон, я повинен брати дозвіл у відповідних службах. А ви хочете просто так зайти, подивитися, покласти щось і трошки щось послухати?», – заявив Гуляєв.

За його словами, в міськраді відбуваються «парадоксальні речі». Наприклад, камери стоять, але ніхто не знає, куди вони транслюють відео.

«У нас хто хоче, той сюди і заходить. У будівлю заходять зі зброєю. І ніхто зупинити нікого не може. Напевно, буде все-таки по-іншому», – сказав він.

Нагадаємо, як повідомляла СИЛА ГРОМАД, у своєму службовому кабінеті у листопаді 2020 року виявив приховані відеокамери і медіа-сервер і мер міста Білгород-Дністровська Віталій Граждан. А попередня очільниця Таїровської ОТГ в. о. голови Лариса Бурлака розпорядилася встановити “решітку”, – металічні двері, якими відгородили цілий поверх у будівлі, де працювала селищна рада, пояснивши це додатковим “захистом” проти поширення коронавірусної інфекції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *