Тричі мер: Андрія Абрамченка вчергове обрали головою Ізмаїла

Головою Ізмаїльської міської ради обрали чинного мера Андрія Абрамченка, який балотувався від політичної партії “Слуга народу”.

Про таке повідомили на сайті Центральної виборчої комісії.

Кандидатуру Абрамченка на виборах міського голови Ізмаїла підтримали 16 тисяч 321 виборець, що складає 81,51% від загальної кількості голосів.

Другою за кількістю голосів стала Сніжана Кравцуненко, яка балотувалася від партії “Опозиційна платформа – За життя”. За неї проголосували 2 тисячі 214 мешканців міста. На третьому місці – кандидат від “Батьківщини” Олег Шиляєв з 438 голосами.

Зазначимо, Абрамченко народився 11 лютого 1965 року в Ізмаїлі. Уперше балотувався на посаду міського голови Ізмаїла у 2006 році. Очолив міську раду з другої спроби: у 2010 році. У 2015 році Андрія Абрамченка вдруге обрали міським головою, тоді його кандидатуру підтримали 94,52% виборців.

Як повідомляла СИЛА ГРОМАД, новим міським головою Чорноморська, що в Одеській області, став кандидат від партії “За майбутнє” Василь Гуляєв. За нього проголосували 7 тисяч 754 виборців, це 34, 31% від усіх голосів.

Кандидат від партії “Опозиційна платформа – За життя” Віталій Граждан переміг на виборах міського голови Білгорода-Дністровського, що в Одеській області. Утім провести першу сесію міськради політик не може, оскільки захворів на COVID-19.

Також у Центральній виборчій комісії повідомили про перемогу Сергія Мазура на виборах міського голови Балти. За нього проголосували 6 тисяч 567 людей. Це 71,1% від усіх виборців, які взяли участь у місцевих виборах в Балті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *