При поселенні до гуртожитків Одеси коронавірус запідозрили у 85 студентів

Студенти Вишів, в яких підозрюють коронавірус, чекають результати ПЛР-тестів.

В Одесі іногородніх студентів продовжують перевіряти на коронавірус методом ІФА-діагностики. Як повідомила під час дистанційного засідання оперативного штабу в мерії директорка департаменту охорони здоров’я Одеської міськради Олена Якименко, на даний момент ІФА-тестування безкоштовно здали вже 5 358 чоловік, 85 з них отримали позитивний результат. Один студент поїхав додому, ще 84 учнів знаходяться на самоізоляції в гуртожитках і чекають результати ПЛР-тестів.

За словами Якименко, у 72 осіб результати ПЛР негативні, інші тести знаходяться в роботі.

Студенти, що знаходяться на самоізоляції, перебувають під наглядом сімейних лікарів. Триває подальше обстеження на COVID-19 згідно з графіком заселення в гуртожитки.

Як повідомляють у мерії, Одеса є єдиним містом в Україні, де міська влада організувала системне обстеження на COVID-19 всіх студентів, які заселяються в гуртожитки.

Тим часом, протягом минулої доби, 20 вересня, на території Одеської області зафіксовано ще 188 нових випадків китайського вірусу, повідомили в Одеському обласному лабораторному центрі МОЗ України.

Згідно з інформацією, загальна кількість заражених з початку пандемії становить 11 609 осіб. З них 4 741 осіб – жителі Одеси.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *