Бездоглядність: в Одесі виявили 5-річного хлопчика поряд з мамою в алкогольному “відпочинку”

Надвечір 20 вересня у поліцію надійшло повідомлення, що на вулиці Іцхака Рабіна в Одесі лежить під лавкою жінка в сильному алкогольному сп’янінні, а поруч бігає маленька дитина.

На місці події патрульні поліцейські виявили нетверезу жінку без свідомості  та її сина. Хлопчик розповів, що йому 5 років, звати Рома, разом з мамою вони живуть… у полі. Рома був брудний, голодний і дуже просив пити. Інспектори відразу напоїли й нагодували дитину.

дитинаПотім викликали швидку для надання медичної допомоги дитині та жінці. Також інспектори повідомили про цю подію працівникам ювенальної превенції, які в подальшому встановлять всі обставини справи.

Поліцейські звертаються до громадян з проханням, що в разі коли дитина знаходиться у небезпеці або без супроводу дорослих – не бути байдужими і одразу повідомляти про це за телефоном 102.

Нагадаємо, що 18 вересня в Київському районі Одеси нетвереза ​​жінка на очах у перехожих побила свого дворічного сина. Дитину госпіталізували зі струсом мозку, а недбайливу мати позбавлятимуть батьківських прав через суд.

Фото – Нацполіція в Одеській області

дитинадитинадитина

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *