Лікарку з Любашівки віздначили медаллю за боротьбу з пандемією

У Любашівці Одеської області Знаком народної пошани – медаллю «За самовіддану працю в боротьбі з пандемією» нагородили медпрацівницю Любашівської районної лікарні.

Знак народної пошани – медаль «За самовіддану працю в боротьбі з пандемією» – це недержавна міжнародна відзнака з особливим статусом, започаткована з метою вшанування самовідданої праці лікарів, медичних працівників, фахівців інших галузей, службовців, волонтерів, благодійників, громадян, які гідно проявили себе у заходах по подоланню пандемії коронавірусу.

паніГасло медалі – “Честь і служба” (Honor and service).

Цього разу знаком народної пошани було відзначено лікарку Любашівської ЦРЛ Світлану Жежель. Як підкреслила Світлана Григорівна, ця нагорода – відзнака для усього колективу районної лікарні в Любашівці.

Від імені ВГО “Країна” почесні відзнаки нагородженим вручили військово-госпітальні капелани духовного управління Української Євангельської церкви Олена Жевець та Світлана Романченко, учасниця бойових дій Наталя Вітенко, учасник російсько-української війни, заслужений журналіст України Сергій Братчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *