У Любашівській лікарні встановлять кисневу станцію

Про це написав депутат Одеської обласної ради Анатолій Артеменко на своїй сторінці у Фейсбук.

Як повідомляє СИЛА ГРОМАД, Любашівська РДА звернулася з проханням виділити кошти з обласного бюджету на кисневу станцію в Любашівській районній лікарні у сумі 1 млн 100 тисяч гривень. Запит-лист розглянули на  засіданні постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я. Необхідність виділення з обласного бюджету грошей депутати підтримали одноголосно.

Це ще раз є підтрердження того, що лише спільними зусиллями ми зможемо подолати будь-яку проблему та розвивати наш район завдяки новітнім технологіям, на благо громади”, – повідомив Анатолій Артеменко.

На думку депутата обласної ради, киснева станція дозволить повноцінно та згідно сучасних стандартів допомагати хворим на коронавірусну інфекцію Covid-19, а також надавати медичний кисень до дитячого, реанімаційного, пологового, хірургічного відділень та операційного блоку. Тим більше, що Любашівська лікарня може стати опорною з лікування пневмонії на 4 райони області.

Нове обладнання дозволить медзакладу генерувати кисень зі звичайного повітря та подавати його за новою системою в усі операційні та реанімаційні зали.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *