Водія “БМВ”, винуватця автокатастрофи в Кілійському районі, засудили на 9 років

Саратський районний суд визнав винним в порушенні правил безпеки дорожнього руху 37-річного чоловіка, який у січні 2019 року, спровокував масштабне ДТП на трасі Одесса-Рені. В результаті зіткнення загинули дві мешканки Кілійського району, ще четверо постраждали. Чоловіку призначили покарання у вигляді позбавлення волі строком на 9 років і три місяці.

Про це повідомила “БессарабияИнформ”.

Нагадаємо, 31 січня, на трасі Одесса-Рені  поблизу села Миколаївка-Новоросійська Саратського району в ДТП потрапила маршрутка “Кілія-Одеса”. Від отриманих травм на місці аварії загинула 14-річна мешканка Кілії Ксенія Манько.

А 1 лютого в реанімації Саратської лікарні померла 40-річна уродженка села Дмитрівка – Майя Унітіла. Обидві жінки були пасажирками маршрутки.

За інформацією пресслужби прокуратури Одеської області, слідство встановило, що водій “БМВ 520”, будучи в нетверезому стані, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з маршрутним таксі “Фольксваген”.

В результаті трагедії двоє пасажирів мікроавтобуса загинули на місці, а ще чотири людини, у тому числі водій маршрутки, отримали тілесні ушкодження.

Підкреслимо, свою провину у скоєному чоловік не визнав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *