В Ізмаїльському районі у браконьєрів вилучили 5 кілометрів сіток

На каналі Вікета річки Дунай та озері Ялпуг прикордонники виявили більше 5 км браконьєрських сіток та пів сотні раколовок.

Про це повідомляє офіційний сайт Держприкордонслужби України.

У рамках заходів «Нерест-2020» прикордонники Ізмаїльського загону активно протидіють браконьєрству на водоймах прикордоння під час нерестового періоду.

Так, учора, 21 квітня, охоронці кордону виявили заборонені знаряддя лову на з’єднувальному каналі Вікета, у місці де він впадає в озеро Кагул. Під час несення служби наряд помітив встановленні у воді ліскові сітки та раколовки, поряд був і притоплений човен. «Апетит» браконьєрів вражає – правоохоронці дістали на берег 5 тисяч метрів заборонених тенет та 50 раколовок.

Також, сьогодні, 22 квітня, на озері Ялпуг охоронці державного кордону виявили 3 ліскові сітки завдовжки 300 метрів.

В обох випадках власників забороненого риболовецького майна не виявлено. Безгоспне майно вилучили встановленим порядком для подальшої передачі до компетентних структур.

Окрім цього, у Кислицькому гирлі річки Дунай охоронці державного кордону виявили незареєстрований човен. За порушення прикордонного режиму на його власника складено протокол про адміністративне правопорушення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *