Хроніки коронавірусу: в Одесі касири розраховують покупців…у шоломах

В одному з одеських супермаркетів касири працюють в масках і шоломах. Людей це дуже втішає, вони викладають фото торговців в мережу.

Ситуація з епідемією в Одесі стає усе більш катастрофічною, що примушує працівників супермаркетів йти на додаткові запобіжні заходи, передає Рoliteka.net. Так, приміром в торговій мережі “АТБ” касири вийшли на зміну не лише в медичних масках, але й в справжніх будівельних шоломах.

Відзначимо, що цей спецзахист чомусь дуже розсмішив відвідувачів, деякі навіть роблять селфі на фоні кас.

плівкаЯк раніше писали ЗМІ, в одному з супермаркетів Одеси був помічений покупець, який натягнув на себе поліетиленову плівку, щоб убезпечити свій організм від зараження вірусом. А ще один покупець вирішив прийти за продуктами в протигазі, чим і прославився в соціальній мережі.

Як повідомляла СИЛА ГРОМАД, в Одесі поліцейські масово складають протоколи за порушення карантинних заходів. На даний момент, за даними поліції, складене 200 адмінпротоколів.

Зокрема, протоколи були виписані декільком водіям маршруток, які порушивши карантин, перевозили більше 10 пасажирів в салоні. Також правоохоронці перевіряють дотримання громадянами режиму самоізоляції.

У людей запитують про їх самопочуття і проводять роз’яснювальну роботу.

2 thoughts on “Хроніки коронавірусу: в Одесі касири розраховують покупців…у шоломах

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *