В Кілійській ОТГ легковик протаранив вантажівку і збив жінку на узбіччі. ВІДЕО

Надвечір 12 березня у селі Шевченкове Кілійської ОТГ  водій авта Chevrolet, який рухався вулицею Музики, грубо порушив правила дорожнього руху, протаранив вантажне авто Mercedes Sprinter, яке рухалось у напрямі Кілії, і збив жінку, яка стояла з велосипедом на узбіччі.

Про це повідомляє ІА «Бессарабия INFORM», у розпорядження якої потрапило відео моменту аварії.

На відео видно, як Chevrolet на швидкості виїжджає з другорядної дороги на трасу Т-16-30, яка проходить через село, і допускає зіткнення з мікроавтобусом, після чого збиває жінку, яка під”їхала до перехрестя за кілька митей до аварії і зупинилась, аби прпустити транспортні засоби.

На жаль, від фатуму доля її не вберегла. В результаті наїзду жінка опинилась під заднім колесом автівки, намагалась встати, але не змогла. На допомогу постраждалій з Chevrolet вибіг водій. А з заднього сидіння автівки ще й вибралась дитина. Вже через кілька секунд на допомогу прибіг і водій мікроавтобусу, – чоловіки удвох підняли машину, аби визволити потерпілу.

За попередньою інформацією, водії обох автівок обійшлися незначними травмами. Їм вже надали необхідну медичну допомогу. А от жінка отримала набагато серйозніші травми і була ушпиталена.

На місці аварії працюють правоохороці. За фактом ДТП порушено кримінальне провадження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *