У 5 районах Одещини розпочалась масштабна реконструкція доріг

Масштабне будівництво та ремонт доріг з 1-го березня стартувало на території Одеської області. Дорожня техніка виїхала на ділянки і одразу почала працювати  на повну потужність.

Про це повідомив голова Одеської ОДА Максим Куций на своїй сторінці у Фейсбук.

Зокрема, повідомив очільник області, роботи активно ведуться на територіях Арцизького, Ізмаїльського, Лиманського, Любашівського, Татарбунарському районів.

“Капітальний ремонт триває на трасі Р-33 від Балти до Подільська. А у Савранському районі роботи майже завершені – зараз на полотно наносять розмітку та облаштовують узбіччя.Кабінет Міністрів вже затвердив порядок використання коштів на будівництво та реконструкцію траси на ділянці «Одеса — Миколаїв — Херсон», – повідомив Максим Куций.

З понеділка, 2 березня, підрядні організації продовжили раніше розпочатий ремонт дороги “Білолісся-Приморське-Російка”, що проходить на території Лиманської об”єднаної територіальної громади (Татарбунарський район). Відновленню дорожного полотна, яке перебувало в занедбаному стані тривалий час, щиро радіють усі місцеві мешканці. І з нетерпінням чекають літа, – адже саме цією трасою рухаються на курорти Катранка та Російка численні відпочивальники.

Як і обіцяв голова Одеської облдержадміністрації  Максим Куций, з 1 березня почалися у нас ремонтні роботи. Приємно, коли в людини слова не розходяться з ділом.  Це гарна новина і для жителів, і туристів Лиманської ОТГ Татарбунарському району. Я як і наші мешканці, сам щасливий, що всі наші зусилля принесли добрий результат, і ми отримаємо головну магістраль для нашої громади у якісному стані”, – розповів СИЛІ ГРОМАД голова Лиманської ОТГ Василь Резніченко.

Як повідомили в Лиманській ОТГ, Кабінет Міністрів затвердив фінансування двох проектів ремонту дороги Білолісся – Приморське – Російка (55 213,500 та 153 596,800 млн грн відповідно). Зараз роботи ведуться від села Зарічне до с. Трапівка.

Всього на дорожні роботи для Одеської області Уряд виділив близько мільярда гривень у 2020-му році.

https://www.facebook.com/100010724621292/videos/pcb.1094174240950053/1094173337616810/?type=3&theater

4 thoughts on “У 5 районах Одещини розпочалась масштабна реконструкція доріг

  1. Всього на дорожні роботи для Одеської області Уряд виділив близько мільярда гривень у 2020-му році – теперь смело на автомобилях купленных на shopavto.com можно ехать в Одесскую область.

  2. На Измаил с Килии сделайте уже дороги, а! А то только выделяют деньги, а дороги не делают. Сколько можно это терпеть?

  3. Цікаво, коли буде відремонтована дорожна ділянка від Татарбунар до Борисівки, Глибокого та Нерушаю?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *