Одеська мерія здала комунальний дитсадок в оренду ділкам на 49 років

Згідно з договором оренди від 13.12.2019, одеська мерія передала приміщення садка на 49 років громадській організації “Центр всебічного, фізичного і психологічного розвитку інвалідів і дітей-інвалідів “А-Б-в-г-Дейка”.

Про це повідомила депутатка міської ради Ольга Квасницька у Facebook. за її словами, копій документів не дають, договору оренди також.

З початку робочого дня я знаходжуся в Департаменті комунальної власності на Артилерійській. Вимагаю документів, що пролиють світло на спробу вкрасти в громади дитячий садок №39 в провулку Каркашадзе. Ми маємо зупинити цю схему і повернути дитсадок одеситам. Прошу представників ЗМІ приїхати у Департамент та висвітлити ситуацію. Я не збираюся здаватися”, – написала Ольга Квасницька.

Як повідомила активістка Наталя Петропавлівська. яка прибула на місце, в департаменті комунальної власності м. Одест потрапити до потрібного кабінету дуже непросто.

“Такого нахабства, призирства до людей та зухвальства я давно вже не бачила серед чиновників. А ці бескінечні кордони та чіпи до кожної двері в цьому департаменті, це окрема тема. Їм дійсно треба ховатись від людей. Це найбільш коррумпована установа одеської мерії”, – повідомила вона.

Головою “А-Б-в-г-Дейка” є Ганна Мельникова-Малик, засновниками –  вона ж, її чоловік Роман Малик і Ольга Малик. Роман Малик до недавнього часу був співробітником Малиновської районної адміністрації Одеської міськради.

Нагадаємо, вчора, 27 січня, на апаратній нараді директор департамента комунальної власності Олексій Спектор запевнив, що садочок знаходиться у власності територіальної громади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *