В Білгороді-Дністровському модернізували ЦНАП за кошти Європейського Союзу

У Білгороді-Дністровському провели модернізацію Центру надання адміністративних послуг в рамках програми «U-Lead з Европою». Святкове відкриття модернізованого центру відбулося 12 грудня.

Варто зазначити, що керівництво ЦНАПу за власною ініціативою подало заявку на грантову участь у програмі «U-Lead з Європою». Завдяки грантовому фінансуванні в центрі оновили комп’ютерну техніку, програмне забезпечення та встановили нові меблі.

 «Я хочу привітати всіх з тим, що нарешті відбувся прорив у світле наше з вами майбутнє. Сьогодні ЦНАП передовики. Це перший структурний підрозділ, яке за своєю ініціативою подав заявку на грантову участь, виграв та зміг реалізувати та довести до логічного кінця даний проект. Завдяки цьому проекту ми отримали меблі, комп’ютери, необхідні програми для роботи цієї техніки на суму близько 15 тис. євро. Тому я вважаю це великим досягненням», – привітав колектив центру секретар міської ради Віктор Грозов.

Загалом найсучасніше обладнання встановили на 11 робочих місцях адміністраторів центру, також придбали 5 багатофункціональних сканувально-копіювальних пристроїв та облаштували куточок для матері та дитини. Крім того, співробітники ЦНАПу пройшли тренінги з підвищення кваліфікації за спеціальною п’ятимодульною програмою, розробленою українськими, шведськими та естонськими експертами Програми «U-LEAD з Європою».

Нагадаємо, «U-LEAD з Європою»  це міжнародна програма, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами (Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією) та підтримує реформу децентралізації в Україні. Однією із цілей програми є створення та модернізація близько 600 центрів надання адміністративних послуг в об’єднаних територіальних громадах та малих містах України.

Автор – Дмитро Феняк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *