У Татарбунарах відкрили новий Центр адмінпослуг

Про це на своїй офіційній сторінці повідомив Татарбунарський міський голова.

В офіційному відкритті прийняли участь представники громадськості та колективів міста Татарбунари і району, керівництво міста, сільські голови Борисівської, Глибоківської та Нерушайської сільських рад, помічник народного депутата України Олександра Ткаченка а також гості міста, які в рамках партнерських стосунків здійснювали підтримку цього проекту, Євгенія Абрамова, директор Департаменту надання адміністративних послуг Одеської міської ради, голова постійної комісії з питань бюджету, фінансово-економічної політики та банківської діяльності Одеської обласної ради; Анатолій Хмелевський, голова постійної комісії з питань економіки, промисловості, підприємництва, регуляторної політики та інвестиційної діяльності Одеської обласної ради.

Татарбунарський міський голова Андрій Глущенко у своїй промові до учасників урочистої події підкреслив вагомість та важливість відкриття сучасного центру адміністративних послуг, який покликаний забезпечити прозорі умови надання якісних та доступних послуг населенню, значно покращити інвестиційний клімат, максимальні надходження до місцевого бюджету та, в цілому, повинен стати надійним механізмом виведення місцевої території на новий рівень розвитку. Як зазначив міський голова, утворення центру здійснювалося в рамках партнерства з міжнародною програмою “U-LEAD з Європою”. Завдяки цій допомозі до сьогоднішнього відкриття в центрі, спільно з вітчизняними та міжнародними партнерами, здійснено повну модернізацію його технічно-програмних умов, проведено капітальний ремонт приміщень, облаштовано сучасним обладнанням із врахуванням найкращого європейського досвіду, а також вдосконалено інституційні засади його діяльності.

«Завдяки проведенню експертних консультацій з нашими партнерами, Татарбунарська міська рада подбала про розміщення центру надання адміністративних послуг в центральній частині нашого міста, що буде зручно і доступно для всіх жителів місцевої території. З сьогоднішнього дня всі, хто буде звертатися до центру, зможе отримати необхідні адміністративні послуги в комфортних, доступних та безбар’єрних умовах, а персонал центру – належні умови постійної взаємодії з населенням», – відзначив міський голова.

З вітальними словами до присутніх звернулися також гості заходу Олена Ступакова, Євгенія Абрамова та Віктор Голобородько, голова Татарбунарської районної ради сільгосптоваровиробників.

Червону стрічку на вході до нового ЦНАПу мер міста перерізав разом з представниками Одеської обласної ради, а також головою районної ради сільгосптоваровиробників.

Далі гості ознайомилися з умовами діяльності центру та поспілкувалися з його персоналом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *