Не своїм голосом: в Одесі розгорівся скандал через відео, де вчителі кричать на дітей. ВІДЕО

Одеситка Віктория Коробко зняла на відео, як вчителька школи №84 кричить на дітей.

Якою мовою ромовляти? Якою мовою пояснювати? Чому мене дитина чує: “а”, “б”, “в”. Поясни, що ти переписуєш у свій зошит?” – волає жіночий голос за дверима, з табличкою “2-Д”.

Запис набув поширення у Фейсбуці, отримав більше 500 поширень. Думки користувачів розділилися: від підтримки мами до співчуття вчительці.

Було обговорення в групі на Фейсбуці, чому діти першого, другого класу бояться йти до школи. І мені лиш захотілось мамочкам, які обговорю.вали в групі, показати, щоб вони почули тон дитини” , – розповідає авторка відео Вікторія Коробко.

За словами мами дитини, директорка не хоче змінювати ситуацію в школі, а тим, що вона виклала відео в мережу, незадоволені інші вчителі та батьки учнів.

Діти з класу, в якому працює класний керівник, підтверджують, що вчитель справді підвищує на дітей голос.

Директорка школи № 84 м. Одеси Алла Ілько про ситуацію знає, каже, вчитель вже отримав догану. Тим часом, частина батьків другокласників вчительку підтримує, і навіть підписали звернення до адміністрації школи, щоб її захистити. Кажуть, про те, що вона підвищує на дітей голос, вперше дізналися з Фейсбуку.

Мама дитини, яка зафільмувала вчительську поведінку, стверджує: вчителів, що проводять уроки з порушеннями, у школах доволі багато. Зокрема, її донька через це отримала невроз і з небажанням відвідує школу. Вона впевнена: це приниження дитини і ламання психіки.

Про “Нову Українську Школу” по-одеськи – у ВІДЕО від “UA: Одеса”

https://www.facebook.com/suspilne.odesa/videos/928347997552285/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *