У Болграді пройде національний фест «BOLGRAD ETHNO FASHION – 2019»

У Болграді 29 вересня пройде районний фестиваль національних культур «BOLGRAD ETHNO FASHION – 2019».

Як повідомили в прес-службі Болградської РДА, районний фестиваль національних культур «BOLGRAD ETHNO FASHION – 2019» стартує о 12.00 на центральній площі Болграду.

Фестиваль національних культур – це відкритий культурний захід, який проходить вперше, як унікальна подія в місті Болграді. «BOLGRAD ETHNO FASHION – 2019» – це барвисте дійство, яке пропагує інтерес і увагу до різних національних культур Болградського району. А також створює умови для міжнародного, туристичного та культурного обміну. Фестиваль демонструє відновлення національних традицій одягу багатонаціонального болградського краю.

У програмі фестивалю заплановане дефіле в етнічному одягу національностей Болградщини, дефіле в сучасному стилізованому костюмі, ярмарок національної кухні; Ярмарок – продаж майстрів з виробами ручної роботи, презентація старовинної національні і сучасні пісні, а також насичена концертна програма за участю творчих колективів району.

Очікуються гості з Болгарії, міста Варна, – – Георгі Горанов і Деніслава Жекова з обрядом нестинар – ходіння по розпеченому вугіллю.

Болградська РДА гостинно запрошує всіх бажаючих взяти участь в цьому першому і унікальному фестивалі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *