Кілійська красуня відкриває власну модельну агенцію

Уродженка Кілії, що стала фіналісткою головного конкурсу краси України, Аліна Рудан продовжує робити успіхи в модельній кар’єрі і навіть відкрила власне агентство.

Про це дівчина повідомила на своїй сторінці в Facebook і оголосила про набір моделей.

«Всім доброго ранку, а добре воно, бо починаю його з хороших новин! Я відкриваю своє модельне материнське агентство KINGS Models Agency. Нам навіть неважливо, з якого міста ви або країни, у вас повинно бути тільки величезне бажання працювати в цій сфері! “, – пише дівчина.

Нагадаємо, Аліна Рудан в 2017 році брала участь у всеукраїнському конкурсі краси «Міс Україна», де з 15 тисяч претенденток зайняла місце в 24-ці найкрасивіших дівчат країни, пройшовши тим самим до фіналу, який відбувся в Києві 6 вересня. Працюючи моделлю протягом 7 років, Аліна вважає, що має достатній досвід роботи в модельній сфері і тепер може ним поділитися з іншими.

Професійна модель запрошує дівчат, які мріють зробити кар’єру моделі для спільної діяльності. Основний акцент робиться на велике бажання працювати. Хоч зовнішні дані, треба думати, займуть не останнє місце для тих, хто збирається будувати кар’єру моделі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *