Василь Резніченко: не продавайте своє майбутнє

Стислі терміни передвиборчої кампанії не завадили кандидату в депутати Верховної Ради по 141 виборчому округу Василю Резніченку побачитися з односельцями та найближчими сусідами, мешканцями найближчих сіл Татарбунарського району.

4 липня зустрічі відбулися у селах Приморське, Лиман, Трапівка, Новоселиця і Білолісся.

Вдячний за високу оцінку нашої спільної діяльності, а також за критичні зауваження на мою адресу. Звичайно, коли приймаєш відповідальні рішення, не всім це може подобатися. Та наша команда Лиманської громади впевнено крокує вперед. Дійсно, у нас ще й досі нема нормальної дороги, хоча все від нас залежне ми зробили: і проектно-кошторисну документацію, і необхідні експертизи, висновки державних служб. Там, де вкрай була необхідна підтримка народного депутата – ми її не отримали. Бо нардеп не голосує у Верховній Раді за потрібні для 141 округу закони, і гроші на ремонт дороги до моря десь «зависли» невідомо на який термін. Звичайно, що такий «слуга народу» має назавжди покинути стіни парламенту, а люди готові обирати таких представників, які будуть захищати інтереси народу, а не свої власні”, – резюмував Резніченко.

Жителі Трапівки, Зарічного та Новоселиці дякували голові Лиманської ОТГ за оновлений дитсадок, а їхній гість дякував усім працівникам цього закладу за сумлінну працю по ремонту дитячого садка, в якому минулої осені спільними зусиллями навели лад.

Василь Резніченко відзначив: приємно бачити, як змінюється село Білолісся. Сільський голова Олександр Липовий сумлінно виконує свої обов’язки, і результати видно наочно: відремонтовано фасадну частину будинку культури, перекрито дах. Зараз триває ремонт адміністративної будівлі колишнього правління колгоспу. Там розміститься сільська рада. Побажав своєму колезі подальших успіхів, а Олександр Липовий – перемоги на виборах до Верховної Ради. 

Василь Резніченко

Вже наступного дня кандидат в депутати зустрівся з жителями Баштанівки, Спаського, Струмка і Нерушаю. Говорили про наболіле, про ті проблеми, які турбують селян. Найбільше людей хвилює те, що на 141 окрузі вже зараз активно розгорнута “скупка” голосів. Голос виборця один з кандидатів “оцінив”… у тисячу гривень.

“Люди скаржаться, що дуже активно по селам йде підкуп виборців за нині діючого нардепа, і вони обурюються діями своїх же односельчан, які готові знову продати своє село і майбутнє своїх дітей за тисячу гривень. Люди переконані, що за такий злочин треба суворо карати не лише тих, хто роздає гроші, а й тих, хто їх бере. І вони готові уважно стежити за кожним виборцем і за всіма членами виборчих дільниць у день голосування”, – поділився Василь Резніченко.

А ще мешканці цих сіл занепокоєні реформою децентралізації, а відсутність інформації на цю тему або її викривлення у деяких випадках призводять до панічних настроїв. Люди не хочуть приєднання до Татарбунар, і переживають за свої села.

Василю Резніченку довелося детально розповідати, як це відбувалося в Лиманській ОТГ, і завдяки яким змінам громаді вдалося отримати нові послуги.

“Закликав людей бути більш активними, і разом з односельчанами починати зміни у своїх селах. А ще – прийти 21 липня на виборчі дільниці, та проголосувати за того, кому довіряють найбільше”.

Василь Резніченко

Авторка – Вікторія Алексєєнко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *