Олег Винник: “Для мене основне – прийти на те місце, звідки ти прийшов”

Всеукраїнський тур Михайла Поплавського та Олега Винника в підтримку Аграрної партії досяг Одещини. У суботу, 6 липня, два співаки виступили перед чисельною публікою у місті Южне, де цього дня мешканці відзначали і день порту.

Перед початком концерту зіркові гості поспілкувалися з журналістами одеських видань. Як підкреслив Михайло Поплавський, який очолює список політичної сили, Аграрна партія має стати партією влади в Україні. Сьогодні 17 мільйонів населення України проживає в сільській місцевості, з них 10 мільйонів, переконаний політик, це «наші симпатики», які готові підтримати партію на виборах.

«Сьогодні ми на Одещині, в прекрасному місті Южному, щоб донести ці меседжі, що Аграрна партія крокує по країні, що ми хочемо допомогти нашому українському селу. І найголовніше, щоб люди сьогодні зрозуміли, що Аграрна партія – єдина в Україні, яка має структури в селі, районі, області, і не має тільки в парламенті», – розповів Михайло Поплавський.

Багато партій, що йдуть в парламент, каже Михайло Поплавський, – це чиїсь бізнес-проекти, за село вони згадують один раз на 4-5 років, переважно перед виборами. Якщо зазирнути у їхні програми, про розвиток села та покращення умов життя мало хто говорить.

Поєднує двох зірок не тільки те, що вони обоє вихідці з села, а й любов до української землі.

Олег Винник зізнався: щасливий, що саме Михайло Поплавський очолює Аграрну партію, – каже, якби був хтось інший, навряд чи б погодився, хоча мав багато пропозицій від інших політичних проектів.

«Я – не політик, але те, на що я зараз погодився, мені це близько по духу. Бо я в виріс в селі. І я дуже вірю в Аграрну партію на чолі з Михайлом Поплавським. І для мене це не політика – а земля українська, а вона не може бути без аграріїв взагалі».

І хоч рідне село Олег Винник полишив у 16 років, він добре пам’ятає своє сільське дитинство. І зараз навідує родичів на Черкащині, каже, якщо доведеться вийти на город, зможе впоратись і з лопатою, і з трактором. Що таке трудові мозолі, знає з дитинства, щасливий від того, що виріс на українській землі.

«Я знаю, що таке земля, що таке праця, повітря сільське. Я знаю, що це моє коріння, це те місце, без якого я не хотів би провести своє життя. Я точно знаю, куди б мене доля не закинула, де б я не був у світі, я хотів би дожити до старості, якщо мені Бог дасть, провести в себе, в своїй Україні, на своїй землі, у своїй хатинці. Це для мене основне – прийти на те місце, з якого ти пішов», – розповів Олег Винник.

А ще Михайло Поплавський поділився, що вважає себе одеситом, бо коли народився, його рідне село відносилось до меж Одеської області. Він, як і раніше, веде свій аграрний бізнес, вирощує екологічно чисту продукцію, дбає за врожай, (до речі, хвилюється за простій вантажівок в тому числі тут, у Южному, куди вони везуть зерно на експорт), і йому дуже подобається це зелене місто.

Головні відмінності Аграрної партії в тому, що серед її членів немає жодного олігарха, підкреслює Михайло Поплавський. Політик чесно зізнається – партію фінансують успішні господарники, фермери, малий та середній бізнес. До Верховної Ради треба заходити потужною фракцією, і нав’язувати в парламенті свої правила гри, які дбатимуть про інтереси українців і захищатимуть землі від тіньових схем. Саме аграрії – та потужна сила, яка здатна звернути гори і зробити життя кожного українця заможнішим та щасливим.

На концерті в Южному артисти виконали улюблені пісні українців. Всього захід від Аграрної партії відвідали кілька десятків прихильників.

Олег Винник

Авторка – Оксана Піднебесна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *