Турецька компанія збирається створити 200 робочих місць на Одещині

Директор департаменту інвестицій, міжнародного та міжрегіонального співробітництва Одеської обласної державної адміністрації Євгенія Волинець обговорила з директором компанії “Одеса гідравлік” Ахметом Догу особливості інвестпроекту з відкриття нового заводу на території області. Про це повідомила прес-служба ОДА.

Турецька компанія має намір інвестувати $ 5 млн і відкрити завод з виробництва гідравлічного та пневматичного обладнання, труб, обробці металу і т.п. На новому підприємстві буде створено 200 робочих місць. Пан Догу зазначив, що компанія протягом 5-6 років співпрацює з 20 великими українськими партнерами, які міцно тримаються за її продукцію.

“Сьогодні в Туреччині працюють дві наші фабрики, які експортують товар в 40 країн світу. Ми маємо великі надії на успішну реалізацію проекту в Одеській області”, – підкреслив інвестор.

Євгенія Волинець подякувала Генконсулу Туреччини в Одесі Садину Аййілдизу за сприяння у налагодженні співпраці з компанією “Одеса гідравлік”, зазначивши, що ОДА готова підтримати будь-якого інвестора, незалежно від розміру інвестицій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *