Одесу секретно навідали інспектори найбільшого круїзного оператора

Круїзний сезон-2019 в Одеському порту відкрився візитом судна найбільшого в світі оператора річкових круїзів.
24 травня, о 9:00 ранку біля причалу морського вокзалу Одеського порту пришвартувався пасажирський теплохід VIKING SINEUS з туристами на борту.
Лайнер типу річка-море здійснив перший в цьому сезоні Дніпровсько-Чорноморський круїз. До приморської столиці України судно прибуло з 187 пасажирами. Всі – громадяни США. Вранці туристи вирушили на оглядову автобусну екскурсію «Панорама Одеси», на післяобідній час запланували екскурсію «Одеські катакомби», а на вечір мали насичену культурну програму.
Судно сіло і пришвартувалося точно за графіком – хвилина в хвилину. Сприймаємо це як хороший знак на весь сезон обслуговування річкових лайнерів, – коментує подію начальник адміністрації порту Ігор Ткачук. – Цього року на Дніпровсько-Чорноморських круїзах здійснюють рейси два теплоходи – «Вікінг Синеус» і «Принцеса Дніпра». За графіком у період з травня по вересень включно плануємо обслужити 15 суднозаходів. Це – на рівні минулого року”.
За неофіційною інформацією на теплоході VIKING SINEUS до Одеси разом з туристами прибули і представники штаб-квартири компанії Viking Сruises в Базелі (Швейцарія). Мета їх поїздки – суто інспекційна: простежити, щоб стандарти обслуговування пасажирів на судні відповідали високому рівню компанії, а також «подивитися очима туристів» на обслуговування в порту, стан туристичної інфраструктури в самому місті і тому подібне.
Компанія Viking Cruises була заснована в 1997 році як оператор річкових круїзів в Європі. На початку 2000-х після активного виходу на американський ринок отримала статус «Провідною світової річковий круїзної лінії». На сьогоднішній день Viking Сruises оперує величезним флотом з 62 річкових і 6 океанських лайнерів. Річкові круїзи компанії здійснюються річками Європи, Волги, Дніпра, Нілу, Янцзи і Меконгу.
Зокрема, в минулому сезоні судно VIKING SINEUS зробив 14 круїзів по Дніпру між Києвом і Одесою з заходами у Херсон, Запоріжжя, Дніпро і Кременчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *