Громада, дружня до дітей і молоді: в одеських школах дітей вчать берегти здоров’я

Протягом квітня 2019 року в закладах дошкільної, загальної середньої освіти комунальної власності територіальної громади міста Одеси проводили заходи в рамках ініціативи “Громада, дружня до дітей і молоді”.

Так, були проведені батьківські збори з питань імунопрофілактики інфекційних захворювань, тематичні класні години, інформаційно-просвітницькі заходи з питань профілактики ВІЛ, вірусного гепатиту, інфекцій, що передаються статевим шляхом.

До проведення бесід та зустрічей були залучені медичні працівники дитячих міських поліклінік, які звернули увагу батьків на те, що профілактичні щеплення – це єдиний надійний засіб профілактики інфекційних захворювань. Під час зустрічей обговорювалися теми: “Здоров’я. Імунітет. Щеплення”, “Вакцинопрофілактика – запорука здоров’я кожної дитини”, “Роль щеплення в житті дитини”, “Попередити, захистити, прищепити”, “Профілактика керованих інфекцій”.

З квітня 2019 року в закладах загальної середньої освіти для учнів 1-11-х класів введена щоденна 10-хвилинна гімнастика для очей, спрямована на збереження і поліпшення зору у дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *