Школи Білгород-Дністровського району отримали нове обладнання

У Білгород-Дністровському районі продовжують осучаснювати обладнання місцевих шкіл. 5 квітня відбулася передача нової партії сучасного обладнання та інвентарю.

Нове оснащення для шкіл району придбали за рахунок коштів освітньої субвенції. Зокрема, навчальним закладам передали нові холодильники, духові шкафи, бойлери, смарт-телевізори, мото-коси та інше.

Голова Білгород-Дністровської РДА Сергій Ільченко зазначив, що потреби навчальних закладів в новому обладнанні постійно вивчаються, тому поставки оснащення продовжаться:

«Поступово ми облаштовуємо та оснащуємо школи найсучаснішою технікою, спортивним інвентарем, меблями. Ми плануємо й надалі забезпечувати  навчальні заклади району усім необхідним. Протягом останніх двох років ми вивчаємо нагальні потреби закладів освіти, аби мати уявлення про те, чим можна допомогти. У багатьох школах не було холодильників, морозильних камер для зберігання м’ясних продуктів. Це неприпустимо, адже і в 2018 році, і уже в 2019-му  ми докорінно змінили меню дітей, збагативши його свіжими овочами, фруктами, молоком та м’ясом, щоб наші діти мали якісне харчування та зростали здоровими. Сьогодні державна влада та влада на місцях дуже багато уваги приділяє галузі освіти та сфері охорони здоров’я», – розповів Сергій Петрович.

Нагадаємо, за останній час нове обладнання для шкіл району передається не вперше. 29 березня представникам шкіл району передали нові вогнегасники, МФУ/принтери, світильники, ноутбуки, аудиторні дошки та телевізори. Загальна вартість придбаного обладнання складає понад 1 млн гривень.

Автор – Дмитро Феняк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *