Розвивати курортну сферу Білгород-Дністровському допоможе турецьке місто Ізмір

Мер міста Білгород-Дністровський Алла Гінак і голова муніципалітету району Балчова міста Ізмір Мехмет Алі Калкан підписали договір про співпрацю.

Про це повідомили в Білгород-Дністровській міськраді. Укладений договір дозволить встановити і розвинути співпрацю між містами в таких напрямках, як торгівля, інвестиційна діяльність, будівництво, наука і освіта, охорона здоров’я, спорт і туризм, охорона навколишнього середовища, а також в інших сферах, важливих для розвитку міжнародного співробітництва.

Як зазначила Алла Гінак, завдяки укладеному договору вже найближчим часом пункти, які прописані в документі, почнуть реалізовуватись як цікаві інвестиційні проекти.

У турецької сторони є фахівці і досвід створення успішної курортної інфраструктури, а Білгород-Дністровський має всі можливості для розвитку курортної сфери і туризму. Місто відкрите для нових проектів з впровадженням сучасних технологій, а працьовитість і професіоналізм жителів нашого регіону неодмінно приведуть до успіху ті інвестпроекти , які завдяки співпраці будуть реалізовуватися в нашому місті “, – сказала вона.

Автор – Ірина Ткаченко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *